Torrijas tradicionales caseras

Torrijas tradicionales caseras

Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Torrijas tradicionales caseras. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Torrijas tradicionales caseras is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes delicious. They're nice and they look fantastic. Torrijas tradicionales caseras is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Torrijas tradicionales caseras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Torrijas tradicionales caseras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Torrijas tradicionales caseras is 6 - 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Torrijas tradicionales caseras estimated approx 40 min.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Torrijas tradicionales caseras using 7 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

Muy buenas discapas y discapos hoy os traigo la receta de unas torrijas tradicionales y caseras. Son muy fáciles de hacer y están buenísimas!!

Ingredients and spices that need to be Get to make Torrijas tradicionales caseras:

  1. 1 barra Pan
  2. 600 ml leche
  3. 3 huevos
  4. 100 gr azúcar
  5. 1 rama canela
  6. Canela en polvo
  7. Aceite de oliva

Steps to make to make Torrijas tradicionales caseras

  1. Ponemos en una cazuela la leche, el azúcar y una rama de canela. Vamos removiendo de vez en cuando para que no se queme el azúcar. Dejamos que hierva a fuego medio.
  2. Mientras tanto, vamos a cortar el pan. Yo voy a utilizar para del día anterior, hay quien utiliza pan del mismo día, así que eso lo dejo a vuestra elección. Vamos a procurar cortar todas las rodajas del mismo grosor, yo e cortado rodajas de unos 2 dedos de grosor. Colocamos las rodajas de pan en una fuente.
  3. Cuando la leche a empezado a hervir, retiramos la cazuela del fuego y vertemos la leche sobre las rodajas de pan. Vamos a procurar que el pan se empape bien. Cuanto más duro sea el pan, más tiempo dejaremos que se empapen de la leche.
  4. Mientras tanto, vamos a mezclar 3 cucharadas de azúcar con una cucharada de canela en polvo. Reservamos para más adelante.
  5. Y también vamos a batir 3 huevos.
  6. Ahora que ya tenemos el pan bien empapado de la leche, con mucho cuidado las pasamos por el huevo batido.
  7. Ahora ponemos a calentar una buena cantidad de aceite en una sartén, yo recomiendo poner el fuego alto para que así el pan no absorba demasiado aceite. Añadimos las torrijas y dejamos que se doren. Cuando ya estén bien doradas las retiramos a un plato con papel absorbente para que absorba el exceso de aceite.
  8. Por último, cuando aún están calientes pasamos las torrijas por la mezcla de azúcar y canela. Que se impregnen bien por todos lados.

As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet and also adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you wish to serve a recipe that uses less or even more components or is a little more or less hot, you can make simple changes to accomplish this goal. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation abilities for beginners you don't require to learn them but only if you understand some straightforward food preparation techniques.

This isn't a full guide to fast as well as easy lunch dishes however its great food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this special food How to Make Award-winning Torrijas tradicionales caseras. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Tomates aliñados

Barritas de yogur helado con albaricoque y chocolate

Ensaladilla de "papas aliñás" con melva