Polvorones caseros
Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Polvorones caseros. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Polvorones caseros is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes yummy. Polvorones caseros is something that I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Polvorones caseros, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Polvorones caseros delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Polvorones caseros is 10 - 12 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Polvorones caseros estimated approx 40 min.
To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Polvorones caseros using 4 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.
Muy buenas discapas y discapos hoy os traigo un dulce que no puede faltar en las Navidades, se trata del polvorón. Es muy sencillo de hacer y está espectacular.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Polvorones caseros:
- 400 gr harina
- 125 gr almendras molidas
- 150 gr azúcar glass
- 200 gr manteca de cerdo
Instructions to make to make Polvorones caseros
- En un recipiente apto para el horno añadimos la harina y la almendra molida, mezclamos bien.
- A continuación, lo metemos al horno a unos 180º centígrados durante unos 40 minutos e iremos removiendo la harina cada 10 minutos aproximadamente.
- Mientras tostamos la harina, añadimos en un recipiente amplio la manteca de cerdo junto con el azúcar glas. Vamos mezclando hasta que el azúcar quede bien integrado.
- Una vez que han pasado los 40 minutos, sacamos la harina del horno y la añadimos a la mezcla de la manteca y el azúcar glas. Para mezclarlo, nos vamos a ayudar de un colador para tamizar la harina, así nos aseguramos que no se nos forman grumos en la masa. Vamos removiendo poco a poco, primero con la ayuda de una cuchara o de una lengua y después amasaremos con las manos, eso si, las manos siempre bien limpias.
- Cuando ya tenemos una masa compacta y sin grumos, la cubrimos con papel transparente y la metemos en la nevera. Lo aplanamos un poco con la ayuda de las manos. Y dejaremos que repose en la nevera mínimo 1 hora.
- Una vez que la masa ya ha reposado, la sacamos de la nevera. Cuando la saquéis de la nevera notaréis que ha endurecido bastante, eso es completamente normal. Le quitamos el papel transparente. Y con la ayuda de un rodillo estiramos la masa. Dejaremos una masa de un dedo de grosor aproximadamente.
- Y ahora, con la ayuda de un cortapastas cortamos unos círculos. Con mucho cuidado vamos colocando los polvorones en una bandeja de horno. Y con la masa que nos ha sobrado la volvemos a amasar y repetimos la misma operación, así hasta terminar con la masa. Con estas cantidades me han salido 15 polvorones.
- Después, metemos los polvorones en el horno a 180º centígrados durante unos 12 o 15 minutos o hasta que veas que se empiezan a dorar ligeramente. Cuando ya han cogido un color doradito las sacamos del horno y no las tocamos hasta que estén completamente fríos. Ya que recién sacadas del horno están súper frágiles.
- Por último, espolvoreamos los polvorones con azúcar glas.
As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your personal preferences gradually. Whether you want to offer a recipe that utilizes less or more ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make easy modifications to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes on schedule. When it comes to fundamental food preparation abilities for newbies you don't need to learn them however just if you grasp some basic cooking techniques.
This isn't a full guide to quick as well as very easy lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Quick Polvorones caseros. Thanks so much for reading. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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