Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja

Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja is 6-8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja estimated approx 1h y 1/2 aprox.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja using 18 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

Albóndigas improvisando con lo que encontramos por nevera/despensa

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja:

  1. Para las albóndigas:
  2. 1 pechuga entera y 1/2
  3. 1 manzana verde pequeña
  4. 1 loncha queso Mahón
  5. 1 huevo
  6. 1 cucharada salsa de soja
  7. 1 cucharadita salsa perrins
  8. 1 diente ajo
  9. Jengibre en polvo y pimienta negra
  10. Pan rallado
  11. Para la salsa:
  12. 400 gr tomate triturado
  13. 250 ml caldo de pollo
  14. 2 cucharadas salsa teriyaki
  15. Aceite de oliva
  16. Pimentón rojo picante y cebolla en polvo
  17. 1 cucharadita Sal y azúcar
  18. Pan rallado para espesar

Steps to make to make Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja

  1. La carne la podemos comprar picada o picarla nosotros en una picadora, robot de cocina o lo que tengamos. Yo la pico en la TM 7 seg. Vel 5. para eso cortamos la pechuga previamente en trozos no demasiado grandes pero tampoco pequeños. Una vez picada retiramos a un bowl.
  2. Cortamos con un cuchillo en trozos pequeños o picamos en picadora o robot, el ajo, la manzana y el queso. Yo pico en la TM 5 seg. Vel 5, previamente la manzana lavada y cortada en 4 trozos, el ajo pelado y cortado a la mita quitando el tronco central. Añadimos al bowl con la carne. Añadimos el resto de ingredientes al bowl, jergibre al gusto y pan rallado en necesario para que se puedan formar las albóndigas sin que quede muy basto.
  3. Formamos las albóndigas y reservamos.
  4. Vamos con la salsa. En una olla lo suficientemente grande ponemos el aceite a calentar y añadimos la cebolla en polvo y el pimentón al gusto, removemos para disolver y añadimos el tomate, la sal y el azúcar y dejamos que se cocine unos 20 minutos. Añadimos la salsa teriyaki y dejamos 10 minutos más. Añadimos el caldo de pollo y dejamos que vaya reduciendo.
  5. Si queremos una salsa más espesa le podemos añadir pan rallado, lo bueno usar pan rallado en lugar de harina es que no deja grumos con lo se puede añadir en cualquier momento. Le he puesto un par de cucharadas de pan rallado cuando se había reducido porque la quería más espesa. Añadimos las albóndigas y dejamos que se cocinen unos 20 minutos.
  6. Acompañado con un poco de arroz integral. ¡Buen provecho!!!

As your experience and confidence expands, you will find that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your personal tastes with time. Whether you wish to serve a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a bit more or less zesty, you can make basic adjustments to achieve this objective. In other words, start making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation skills for newbies you don't require to discover them yet just if you understand some straightforward cooking strategies.

This isn't a full guide to fast and also simple lunch dishes but its good something to chew on. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Quick Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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