Pastel de queso
Hey everyone, it is me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Pastel de queso. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Pastel de queso is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. Pastel de queso is something which I've loved my whole life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pastel de queso, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de queso delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pastel de queso is 6 - 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pastel de queso estimated approx 30’ elaboración-55’horneado.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Pastel de queso using 15 ingredients and 20 steps. Here is how you cook it.
Hoy vamos a hacer un pastel de queso muy esponjoso con una cobertura crujiente espectacular! Muy sencillo de hacer y con un resultado estupendo!
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pastel de queso:
- Para la masa del contorno necesitamos:
- 180 gr. harina de todo uso
- 40 gr. azúcar
- 2,5 gr. levadura en polvo o polvos de hornear
- 1 cucharadita aroma de vainilla
- 100 gr. margarina fría (pueden poner mantequilla)
- 1 huevo (62 gr. con cáscara)
- Para el relleno necesitamos:
- 2 huevos (151 gr. con cáscara, de los cuales separaremos yemas de claras)
- 50 gr. azúcar (para montar las claras)
- 40 ml. aceite de girasol
- 100 gr. azúcar
- 1 cucharada sopera aroma de vainilla
- 20 gr. maicena o harina fina de maíz
- 500 gr. queso crema
Instructions to make to make Pastel de queso
- Preparamos todos los ingredientes
- Molde a usar: redondo desmontable, 18 cm. diámetro por 9 cm. alto
- Precalentamos el horno a 170 grados calor arriba y abajo. En un bol ponemos la harina, el azúcar, la esencia o aroma de vainilla, la levadura, la margarina o mantequilla y empezamos a incorporar todo, cuando esté bien incorporando seguimos mezclando con las manos hasta conseguir una masa homogénea (es un poco pegajosa)
- Poner sobre film transparente, estirar la masa con los dedos tapar con film transparente y meter en el frío hasta que endurezca un poco
- Una vez fría poner sobre el molde y aplastar la masa con los dedos hasta que esté bien colocada, meter en el frigorífico mientras preparamos el relleno. En un bol ponemos las claras y empezamos a montar, cuando espumeen añadimos el azúcar y batir hasta conseguir un merengue no muy firme, reservar
- En un bol ponemos las yemas, el azúcar, batir, añadir el aceite y el aroma de vainilla, mezclar muy bien, incorporar el queso crema, mezclar
- Añadir la maicena y mezclar muy bien, nos quedará una masa homogénea y cremosa. Añadir las claras montadas de poca en poca cantidad y con movimientos envolventes
- Obtendremos una masa muy cremosa. Poner en el molde y repartir bien, alisar e igualar la superficie. Meter en el horno durante 55’ (comprobar con aguja que sale seca antes de retirar el pastel)
- Pasado el tiempo este es su aspecto. Apagar el horno, entreabrir la puerta y dejar que el horno vaya perdiendo calor, vamos a procurar que baje de altura el pastel lo menos posible
- Sacar del horno y dejar enfriar a temperatura ambiente. Después tapar con film transparente y meter en el frigorífico mínimo seis horas.
- Pasado el tiempo desmoldar. Quitar el contorno del molde y levantar el pastel con pala grande de cocina.
- Poner sobre plato de presentación decorar con cerezas en almíbar.
- El resultado es estupendo!
- Cortar una ración
- Maravilloso!
- Muy esponjoso!
- Se deshace en la boca!
- Maravilloso!
- Una verdadera delicia para el paladar!
- Riquísimo! Listo para comer!
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you want to serve a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a little more or less zesty, you can make simple changes to attain this goal. In other words, begin making your dishes promptly. As for basic food preparation abilities for newbies you don't require to learn them yet only if you master some straightforward food preparation techniques.
This isn't a complete overview to quick as well as easy lunch dishes but its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Steps to Make Super Quick Homemade Pastel de queso. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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